lördag 17 juli 2010

Jaså

Ute och dyngade med Terje igår. Det dök upp massa SR-människor också, bland annat en brutta som hade bott i Brasilien de senaste sju åren. Ni känner till typen: svenskar som varit utomlands så länge att deras svenskhet har skrubbats bort. Nu sitter de där med överlägsna blickar och ser ömt på oss stackars töntiga satar med sexuell dubbelmoral och skev världsbild.

I går fick jag till exempel veta att Brasilien är världens rikaste land. Typ all världens olja och allt vatten (detta tyckte jag lät konstigt, men jag nickade lydigt som en skolpojke) finns i Brasilien. De är minst hundra gånger mer frisläppta sexuellt. Om en femtonårig pojke vill lära sig om köttets lustar går han till närmaste horhus och let it rip. Det kryllar av horor i Brasilien, och det är inga nickel-and-dime-ass-crack-whores vi pratar om här - det är prima vara. Snygga studenter som "vill ha kul". Alla går till horor, till och med statsministern. Media skulle aldrig skriva om det, eftersom det ju är helt normalt.

Nu vet ni.

2019

(Edit 23/2-20: Tar en paus från bloggen, kanske för gott. Möjligt att tio års blajande får räcka. Men vem vet, en vacker dag kanske Fon åter...